Referansar

Et mindfulnesskurs med Hanne Suorza er å anbefale på det varmeste. For vår bedrift var denne dagen en liten investering i tid, en stor investering i forhold til forbedret livskvalitet i en hektisk hverdag. Bare små justeringer og bevisstgjøring rundt tankestyring som er nøkkelen til å lykkes, og det er superenkelt å implementere. Jeg er overbevist om at mindfulness er for alle, og Hanne lærer bort dette på en rolig, balansert og inspirerende måte. Umulig å gå fra dette kurset uten å forstå viktigheten av å praktisere og bli inspirert til å faktisk gjennomføre i etterkant.

Ida Jordet

Daglig leder, THIS IS PR, Oslo

Med åpent sinn og ønske om et hjelpemiddel for tilstedeværelse i en travel hverdag, møtte jeg til heldagskurs i mindfulness i Oslo. Det jeg lærte kan jeg ta i bruk både på jobb som ortoped, og hjemme. Mindfulness er et enkelt hjelpemiddel for å samle seg når livet raser avgårde. Å kunne sette av noen minutter når man kjenner ”det koker”, og oppleve at det gir ro, balanse og tilstedeværelse i øyeblikket, gjør mindfulness verdifullt. Hanne har et rolig og behagelig vesen, og lærer bort mindfulness på en ekte og engasjerende måte. Kurset kan på det varmeste anbefales.

Ingerid B. Aasen

Lege

Rett og slett påfyll i kvardagen! For administrasjonen hos LK Hjelle, var dette eit tankevekkande kurs. Hanne delte kunnskap og eigne erfaringar – oppriktig og engasjert. Ho belyste tema knytt til stressmestring og tankemønstre, og lærte oss nyttige puste- og tankeøvingar. Det traff oss alle. Tilbakemeldingane har vore svært positive, og vi vil no tilby alle tilsette eit nytt kurs i mindfulness.

Dag Hjelle

Daglig leder, LK Hjelle Møbelfabrikk

Vi i stoffskifteforbundet i Volda og Ørsta arrangerte eit to-timars kurs i mindfulness med Hanne. Ho vinn stor tillit med måten ho fortel si historie på og formidlar budskapet på eit språk alle forstår. Hanne har lært oss at mindfulness er eit hjelpemiddel vi kan ta med oss i kvardagen, både på jobb og heime. Det å stoppe opp, kjenne pusten og å vere i nuet, gir ny energi og kan dempe stress. Vi har berre fått gode tilbakemeldingar. Fleire av deltakarane fortel at dei har teke i bruk det dei har lært. Dei takkar for at dei har fått blitt kjent med mindfulness og ønskjer seg gjerne eit dagskurs med Hanne.

Stoffskifteforbundet Volda og Ørsta

I mai holdt Hanne et mindfulnesskurs på Snarøya i Oslo. Vi hadde en spennende, lærerik og svært inspirerende dag. Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært udelt positive. Mange har allerede begynt å benytte seg av teknikkene vi lærte. Som fastlege prøver jeg å videreformidle dette til mine pasienter, da jeg tror at veldig mange mennesker kan ha nytte av dette! Tusen takk Hanne, for et flott kurs!

Jannicke Fredriksen

Lege

Instruktørane hos Stamina Trening Sykkylven fekk eit nytt syn på pust og avspenning gjennom eit mindfulnesskurs saman med Hanne Suorza. Pust er så mykje meir enn inn- og utpust. Vi blei meir bevisste på korleis vi kan bruke pusten vår til å roe ned i ein aktiv og til tider overbooka kvardag. Små grep kan endre mykje. Vi håper på fleire slike timar i lag med Hanne til vinteren. Anbefalast.

Monika Settemsdal

Fysioterapeut og daglig leder

Mindfulness er et viktig verktøy som alle kan ha nytte av for å finne ro og stabilitet slik at man kan ta mer kontroll over eget liv. Som lege har jeg erfaring med at de enkle teknikkene gjør pasienter mer motstandsdyktige mot stress i arbeidslivet og bidrar til å takle hverdagslige utfordringer. Tilstedeværelse i øyeblikket beskytter mot uro og bekymringer og Hanne Suorza forklarer det hele på en jordnær og lettfattelig måte.

Torkil Færø

Lege

Som rektor på Langevåg barneskule (460 elevar), ser eg at mine tilsette har ein givande, men krevjande kvardag.  Eg er oppteken av å sjå, og anerkjenne den einskilde, og ville gi  ei spesiell  julegåve for å vise at eg set pris på mine tilsette. Eg ville også gi dei nokre verktøy  for å stresse ned i ein hektisk kvardag. Valet falt på eit mindfulnesskurs med Hanne Suorza, og det angar eg ikkje på.  Det vart ei fin stund med mange nøgde deltakarar. Hanne formidlar kunnskap og eigne erfaringar på ein roleg og jordnær måte. Ho er behageleg å høyre på, og legg fram stoffet på ein tillitsvekkande måte. Ho er ein dyktig formidlar. Absolutt  ei julegåve å anbefale!

Marit Tone Aasen

Rektor, Langevåg Barneskule