Referansar

Ledernettverket Apiari inviterte Hanne til Bergen i februar 2024 for å lære mer om stressmestring og oppmerksomhetstrening. Hanne leverte et glitrende foredrag foran en fullsatt sal av kvinnelige ledere. Hanne inspirerte publikum til å være oppmerksomt til stede og finne roen. 

Som person er Hanne varm og imøtekommende, profesjonell, svært kunnskapsrik og lett å konversere med. På scenen er Hanne selvsikker, rolig, tydelig, og hun leverer budskapet på en fengende måte. Responsen fra deltakerne har vært udelt positive. Tusen takk for et flott foredrag, dette kan vi varmt anbefale!

Flere av våre nettverksmedlemmer benytter seg av Mestre-appen og de forteller at de der finner gode podcaster og varierte øvelser som dekker relevante temaer.

Ledernettverket Apiari

Aktuelt og nyttig tema. Kunnskapsrik og engasjerande foredragshaldar som raust delte av eigne erfaringar.

Solbjørg Nossen Leite

HMS-seniorrådgivar , Høgskulen i Volda

Helt utypisk meg hadde jeg meldt meg på kurs i mindfulness i regi av velferdsklubben på jobb. Da dagen kom, tenkte jeg «Dette har jeg virkelig ikke tid til!» Og var i ferd med å avlyse. Men en god kollega så strengt på meg, og påpekte at det nok var en grunn til at jeg hadde meldt meg på dette kurset. Så jeg avlyste et møte og stilte opp, med mobilen godt plassert i hånden, som alltid. Kursleder Hanne enset ikke mobilen min, og hun ba meg heller ikke om å legge den vekk. Hun ba oss bare om å sitte. Og puste. Hun forklarte rolig hvordan, og hvorfor. Stødig dro hun oppmerksomheten min bort fra alt som var grunnen til ikke å ha tid. Hun lærte oss å trene på å være tilstede bare for oss selv i noen minutter, og vi kjente på hva det betyr for kropp og sjel. Takk!

Anette Bonnevie Wollebæk

Kommunikasjonsdirektør, Rolls-Royce Marine AS

En kveldsstund i april var jeg så heldig å få delta på et kurs i mindfullness gjennom min arbeidsgiver. Selv var jeg ganske spent på hva som ventet meg. Innerst inne håpet jeg å få et «verktøy» jeg kunne bruke i hverdagen når det «koker» som verst. Hanne formidlet kunnskap og egne erfaringer på en behagelig og inspirerende måte. Hun var absolutt tillitsvekkende. Vi lærte å være til stede her og nå, og hvordan vi ved hjelp av pusten kunne finne roen. Tusen takk for et flott kurs som jeg kan anbefale på det varmeste.

Kari E. Ringstad

Konsulent, Sykkylven vidaregåande skule

Vi var så heldige å få eit kurs med Hanne på arbeidsplassen vår. Berre møtet med henne er verdt å sette av tid til. Ho formidlar ei ro og ein tilstedeværelse som gjer godt for alle i rommet. I løpet av kurskvelden vart vi gjort bevisst på eigne haldningar, eigne tanke- og veremåtar som på godt og vondt påverkar vår mentale og fysiske helse. Vi fekk øvingar i avspenning, og påminning om kor viktig det er å p u s t e ❤  Hanne delte erfaringar frå eige liv, medan vi som deltakarar fekk tid til å reflektere i oss sjølve, utan at vi skulle dele dette med andre. Målet er å kjenne seg sjølv betre, finne kvar du er, og kva grep som passar i din kvardag. Eit positivt kurs for samtlege som absolutt kan anbefalast!

Personalet ved Velledalen Montessoriskule

I mai holdt Hanne et mindfulnesskurs på Snarøya i Oslo. Vi hadde en spennende, lærerik og svært inspirerende dag. Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært udelt positive. Mange har allerede begynt å benytte seg av teknikkene vi lærte. Som fastlege prøver jeg å videreformidle dette til mine pasienter, da jeg tror at veldig mange mennesker kan ha nytte av dette! Tusen takk Hanne, for et flott kurs!

Jannicke Fredriksen

Lege

Et mindfulnesskurs med Hanne Suorza er å anbefale på det varmeste. For vår bedrift var denne dagen en liten investering i tid, en stor investering i forhold til forbedret livskvalitet i en hektisk hverdag. Bare små justeringer og bevisstgjøring rundt tankestyring som er nøkkelen til å lykkes, og det er superenkelt å implementere. Jeg er overbevist om at mindfulness er for alle, og Hanne lærer bort dette på en rolig, balansert og inspirerende måte. Umulig å gå fra dette kurset uten å forstå viktigheten av å praktisere og bli inspirert til å faktisk gjennomføre i etterkant.

Ida Jordet

Daglig leder, THIS IS PR, Oslo

Med åpent sinn og ønske om et hjelpemiddel for tilstedeværelse i en travel hverdag, møtte jeg til heldagskurs i mindfulness i Oslo. Det jeg lærte kan jeg ta i bruk både på jobb som ortoped, og hjemme. Mindfulness er et enkelt hjelpemiddel for å samle seg når livet raser avgårde. Å kunne sette av noen minutter når man kjenner ”det koker”, og oppleve at det gir ro, balanse og tilstedeværelse i øyeblikket, gjør mindfulness verdifullt. Hanne har et rolig og behagelig vesen, og lærer bort mindfulness på en ekte og engasjerende måte. Kurset kan på det varmeste anbefales.

Ingerid B. Aasen

Lege

Hvordan kan man starte året bedre enn med et kurs i mindfulness? Hva betyr tilstedeværelse? Vi i Ladies Circle Ålesund hadde lyst å lære mer om dette og inviterte Hanne til Ålesund. Det var en helt fantastisk time, og Hanne lærte 23 damer at det er helt greit å slappe av og ta noen minutter for seg selv. Kurset hennes var veldig givende og lærerikt.Mange av oss har lyst å få lære mer om mindfulness. Appen hennes gir en god mulighet for å slappe litt av i hverdagen når det passer oss selv. Jeg har begynt å øve meg på tilstedeværelse hver dag. Tusen takk Hanne, du har virkelig inspirert oss. Dette var et fantastisk kurs, og du har laget en super app. Vi gleder oss å følge deg videre.

Claudia Hessen

Leder for Ladies Circle Ålesund

Claudia Hessen

Leder, Ladies Circle Ålesund

Å prioritere ro og velvære er kanskje ei av dei mest utfordrande oppgavene for mange i 2023? Stor takk til deg, for eit inspirerane og fagleg sterkt seminar, Hanne Suorza. Du traff så godt, og du er så spesielt god i mange ting. No gler vi oss til å bruke Mestre appen. i personalgruppa for bedre ro og helse i kvardagen for alle tilsette! Heiar på deg og alle som prioriterer eiga helse vidare. Og ein liten ekstra takk frå våre 66 nydelige barn i barnehagen som får nytte av kanskje enno litt dyktigare vaksne rundt seg framover!

Karoline Stokseth

Dagleg leiar, Vikemarka barnehage

Instruktørane hos Stamina Trening Sykkylven fekk eit nytt syn på pust og avspenning gjennom eit mindfulnesskurs saman med Hanne Suorza. Pust er så mykje meir enn inn- og utpust. Vi blei meir bevisste på korleis vi kan bruke pusten vår til å roe ned i ein aktiv og til tider overbooka kvardag. Små grep kan endre mykje. Vi håper på fleire slike timar i lag med Hanne til vinteren. Anbefalast.

Monika Settemsdal

Fysioterapeut og daglig leder

Takk til deg, Hanne, for et flott foredrag om stressmestring på vårt event “Sunn hudhelse” i regi Brosundklinikken på PIR i år. Et høyst relevant tema i en ellers hektisk hverdag. Hanne er en imøtekommende, profesjonell og varm person med høy kompetanse innen sitt fagfelt. Takk for at du tok del i vår kveld. Anbefales på det varmeste.

Brosundklinikken

Rett og slett påfyll i kvardagen! For administrasjonen hos LK Hjelle, var dette eit tankevekkande kurs. Hanne delte kunnskap og eigne erfaringar – oppriktig og engasjert. Ho belyste tema knytt til stressmestring og tankemønstre, og lærte oss nyttige puste- og tankeøvingar. Det traff oss alle. Tilbakemeldingane har vore svært positive, og vi vil no tilby alle tilsette eit nytt kurs i mindfulness.

Dag Hjelle

Daglig leder, LK Hjelle Møbelfabrikk

Mindfulness er et viktig verktøy som alle kan ha nytte av for å finne ro og stabilitet slik at man kan ta mer kontroll over eget liv. Som lege har jeg erfaring med at de enkle teknikkene gjør pasienter mer motstandsdyktige mot stress i arbeidslivet og bidrar til å takle hverdagslige utfordringer. Tilstedeværelse i øyeblikket beskytter mot uro og bekymringer og Hanne Suorza forklarer det hele på en jordnær og lettfattelig måte.

Torkil Færø

Lege

Som rektor på Langevåg barneskule (460 elevar), ser eg at mine tilsette har ein givande, men krevjande kvardag.  Eg er oppteken av å sjå, og anerkjenne den einskilde, og ville gi  ei spesiell  julegåve for å vise at eg set pris på mine tilsette. Eg ville også gi dei nokre verktøy  for å stresse ned i ein hektisk kvardag. Valet falt på eit mindfulnesskurs med Hanne Suorza, og det angar eg ikkje på.  Det vart ei fin stund med mange nøgde deltakarar. Hanne formidlar kunnskap og eigne erfaringar på ein roleg og jordnær måte. Ho er behageleg å høyre på, og legg fram stoffet på ein tillitsvekkande måte. Ho er ein dyktig formidlar. Absolutt  ei julegåve å anbefale!

Marit Tone Aasen

Rektor, Langevåg Barneskule

Jeg fikk anbefalt av legen min å ta et kurs i mindfulness med Hanne. Tenkte da at flere enn meg kunne dra nytte av hennes kunnskap og erfaringer og leide henne derfor inn til et 3 timers kurs for våre ansatte. I en hektisk hverdag både på jobb og hjemme har vi alle bruk for hjelpemidlene hun lærte oss. Jeg anbefaler også appen hennes MESTRE. Den bruker jeg daglig. Hanne og Bjarte har begge en rolig og behagelig stemme å lytte til. Her finner du mange fine øvelser som passer akkurat dine utfordringer. Appen kan benyttes hvor enn jeg er og hvor lenge det passer meg akkurat nå. Jeg har lært meg å bli bevisst på pusten min, finne ro og konsentrasjon. Mestrer nå bedre smertene mine, tankene mine, min indre uro og søvnløshet. Laste ned appen og begynn!

Tone Aure Strand

Daglig leder, Kortshop AS

Vi i stoffskifteforbundet i Volda og Ørsta arrangerte eit to-timars kurs i mindfulness med Hanne. Ho vinn stor tillit med måten ho fortel si historie på og formidlar budskapet på eit språk alle forstår. Hanne har lært oss at mindfulness er eit hjelpemiddel vi kan ta med oss i kvardagen, både på jobb og heime. Det å stoppe opp, kjenne pusten og å vere i nuet, gir ny energi og kan dempe stress. Vi har berre fått gode tilbakemeldingar. Fleire av deltakarane fortel at dei har teke i bruk det dei har lært. Dei takkar for at dei har fått blitt kjent med mindfulness og ønskjer seg gjerne eit dagskurs med Hanne.

Stoffskifteforbundet Volda og Ørsta

Mindfulness måtte bli med på programmet i LPP-prosjektet Trening- og samtalegruppe for pårørande innan psykisk helse. Hanne Suorza si personlege innleiing gjorde deltakarane trygge og inspirerte til å nytte seg av mindfulness som metode. Enkelt og tilgjengeleg for den som vil skape seg sjølv eit betre liv – takk Hanne for ditt bidrag!

Prosjektgruppa i LPP Søre Sunnmøre